top of page

Felnőtteknek szóló esti óráink

Az esti óráinkat egyaránt ajánljuk a kezdőbb és a középhaladó/haladóbb táncosoknak, mivel szinte minden hétköznap este van lehetőség több szint közül választani.

Ha szeretnél könnyed módon és gyorsan fejlődni akkor mindenképp minimum heti 2 alkalom az ajánlott, akár modern és balett párosításban (a két óra típus ugyanis erősíti egymást).

DSC_7126_edited.jpg

Kőnig István
(Moderntánc pedagógus, koreográfus, próbavezető)

Eddigi életemet a táncnak szenteltem, ha újra kezdhetném akkor is így tennék. Gyermekként olyan iskolákban tanultam, amelyek a széles közönségnek nyújtottak tánctanulási lehetőséget. Közel 20 évre volt szükségem, hogy saját iskolát és együttest vezethessek. Utam minden percét tanulással és küzdelemmel töltöttem, ugyanakkor ezeket a perceket a legtöbbször nagyon is élveztem. 


2020 - 2022• Magyar Táncművészeti Egyetem - Táncpedagógus Msc -
Moderntánc specializáció

2017 - 2020 • Magyar Táncművészeti Egyetem -
Táncos és próbavezető Bsc - Moderntánc specializáció

2011 - 2013 • Elit Képzés (Földi Béla - Budapest Táncszínház)

2008 - 2011 • Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar - Mozgástudomány Bsc

 

Szakmai tapasztalat (oktatás területén): Oktogon Tánc Centrum, A12, Táncfúzió (Nemzeti Táncszínház), Magyar Táncművészeti Egyetem, Szakképzési intézmények...

Szakmai tapasztalat (előadói területen): Budapest Táncszínház, Inversedance, Pr-evolution Dance Company, A12 Táncszínház...

Felnőtt órák: 

A felnőtteknek szóló óráink ált. 90 percesek, ezek óradíjjal vagy A12 bérlettel látogathatóak.

(Online az órák foglalhatóak, ) - itt

óradíj: 3500 huf

bérlet 15.000 huf / 5 alkalom (a megvásárlástól számítva 5 hétig érvényes)

A bérletedet vagy órajegyedet a foglalás során tudod megvásárolni. Amennyiben bérletet veszel a foglalás közben, akkor a bérlet megvásárlása utána a rendszer visszavisz a foglalási folyamathoz, ekkor már az új bérleteddel tudod befejezni a foglalás folyamatát.

 

MAGÁN ÓRA: Modernből és klasszikus balettből is lehetőség van magánórát venni (személyesen vagy telefonon lehet érdeklődni):
60 perc: 15.000 huf

90 perc: 20.000 huf

Megjegyzés:

  • Kérünk úgy foglalj magadnak helyet az óráinkra, hogy amennyiben nem tudsz megjelenni, akkor csak betegség vagy valamilyen nem várt "vis major" helyzet esetén tudjuk a bérlet alkalmadat jóváírni. 

  • 24 órán belül a foglalás nem törölhető

  • Az óra előtti utolsó percig lehet az órákra foglalni (ha nem telt be a kiválasztott óra) 

  • A fellépő óráknak és a Junior képzésnek eltérő fizetési konstrukciója van.

bottom of page