top of page
kata.jpg
Plié On-5.png

2024-ben második alkalommal rendezzük meg az FMK-ban (Ferencvárosi Művelődési Központban) az A12 Gáláját, amelyen a hozzánk járó táncosok mutatják be, hogy mit tanultak, mennyit fejlődtek az elmúlt időszakban. Az este folyamán
a közönség láthatja a Junior csoportunkat, akik modern és Klasszikus balett etűdöket fognak bemutatni, de megmutatkoznak a felnőtt csoportjainkba járó tanítványaink is. Az esten extra tartalomként a A12 Táncszínház is képviselteti magát néhány rövidebb koreográfiával az együttes repertoárjából.

Február 23. (péntek) 19:00 - FMK

Jegy információ:

  • 3500 Ft./db

  • Erdélyi Katánál lehet jegyet rendelni: +36207737467, erdelyi.kata.zs@gmail.com

  • Helyfoglalás érkezési sorrendben történik

  • A helyszínen már nem tudunk jegyet értékesíteni

Leda
Plié On-2.png

Március 03-án az A12 Táncszínház történetében előszőr önálló esttel készül.

Az est első felében a korábban az Imre Zoltán Program keretein belül megvalósult Léda arcai című koreográfia felújított változatát láthatják a nézők, ezt követően az Obsession című darab fog következni.

Léda Arcai:

A szerelem és szenvedély mindig központi eleme a különböző művészeti ágaknak. Elég csak Catullusra vagy Shakespeare-re gondolni. 

A magyar irodalom egyik meghatározó szenvedélyes viszonya Ady és Léda szövevényes kapcsolata volt. Ennek a 9 éven át tartó "viharnak" az érzelmi hullámzását adaptáltuk színpadi környezetbe.

Obsession:

Az etűd a Bibliai hét főbűnt veszi alapul (kevélység, fösvénység, bujaság, irigység, torkosság, harag, jóra való restség).

Ezek a bűnök a legalapvetőbb emberi érzésekre épülnek. Életünk során a bennünk lévő ösztönlény és a vele szembenálló erkölcsi lény folyamatos harcban áll egymással. De mi történik, ha a szembenállás véget ér, és győzedelmeskedik a mindent átütő vágy? Vágy az evésre, ivásra, a másik ember értékeire, stb.) Mi történik, ha már az ember egyáltalán nem ura a cselekedeteinek, ha mindent a végtelen ego és libidó irányít? Lehet-e valaha is nemet mondani a vágyaknak?

Jegyek:

3500 ft/db

Igényelni emailben és telefonon lehet Erdélyi Katánál
+36207737467
erdelyi.kata.zs@gmail.com

- Helyfoglalás érkezési sorrendben történik
- A helyszínen már nem tudunk jegyet értékesíteni
- A Depo befogadó kapacitása 100 fő (ha szeretnél jönni érdemes minél előbb lecsapni a helyekre)

bottom of page