A12 Tanárok

vékony1.jpg
 

Kőnig István

Modern 

Eddigi életemet a táncnak szenteltem, ha újra kezdhetném akkor is így tennék. Gyermekként olyan iskolákban tanultam, amelyek a széles közönségnek nyújtottak tánctanulási lehetőséget. Közel 20 évre volt szükségem, hogy saját iskolát és együttest vezethessek. Utam minden percét tanulással és küzdelemmel töltöttem, ugyanakkor ezeket a perceket a legtöbbször nagyon is élveztem. 

ist_edited.jpg
2020 - • Magyar Táncművészeti Egyetem - Táncpedagógus Msc - Moderntánc specializáció
 
2017 - 2020 • Magyar Táncművészeti Egyetem - Táncos és próbavezető Bsc - Moderntánc specializáció
 
2011 - 2013 • Elit Képzés (Földi Béla - Budapest Táncszínház)
 
2008-2011 • Semmelweis Egyetem Testnevelési és Sporttudományi Kar - Mozgástudomány Bsc
 

Erdélyi Kata

Kortárstánc / Erősítés

Óvodásként kezdtem táncolni, 18 éves koromig a veszprémi Cholnoky Mozgásművészeti Stúdió versenyző csapatának aktív tagja voltam, tanítói pályámat is itt kezdtem. 2007 óta foglalkozom tánctanítással, 2011-ig Veszprémben és környékén tanítottam, 2011 óta Budapesten a Mozdulatcsiszoló Táncműhely oktatójaként dolgozom. Az elmúlt években foglalkoztam óvodás, iskolás és felnőtt korosztállyal egyaránt, valamint tánckurzusok keretein belül külföldi tapasztalatokra is szert tettem. 2008-ban végeztem el a Táncpedagógusok Országos Szövetsége Modern - kortárs tánc csoportvezetői tanfolyamát.

Vallom, hogy a tánc zenével való kapcsolata az egyik legfontosabb alappillére az oktatásnak, zenei képzettségem (cselló, zongora) jelentős szerepet játszik a tanítási metódusban.

 

Vékony Tamás
Balett

4-5 éves korom óta táncolok, tulajdonképpen minden táncstílust és formanyelvet kipróbáltam. Kedvencemmel, a balettal több, mint 12 éve foglalatoskodom, ez idő alatt rengeteg mestertől tanulhattam. Az előadó-művészeti pályáról hamar kiderült, hogy nem szimpatikus, de cserébe tanítani nagyon is szeretek így ezzel foglalkozom 2014 óta. A Magyar Táncművészeti Egyetemen már szereztem egy balett-szakos diplomát, jelenleg a balett-mesteri képzésben veszek részt.

vékony1.jpg